portfolio-header

Portofoliu

WFMC furnizează soluţii de management integrat pentru un portofoliu vast de proprietăți imobiliare, de la parcuri de birouri și locuințe destinate închirierii la spații de retail și spații verzi.
Printre beneficiile colaborării cu WFMC se numără:

  • scaderea considerabilă a tuturor costurilor operaționale ale proprietății dumneavoastră prin eficientizarea energetică și creșterea performanțelor proprietății
  • transformarea clădirilor în proprietăți “verzi” -certificate BREEAM
  • siguranța executării serviciilor de facility management la standarde internaționale
  • mentenanța proprietăților realizată de specialiști pregătiți conform standardelor BIFM
portfolio-logos
Parcuri de birouri

Parcuri de birouri

West Gate și Novo Park sunt două parcuri de birouri cu 12 clădiri și o suprafață totală închiriată de peste 150.000 mp, unde lucrează peste 16.000 de angajați.
Locuințe de închiririat

Locuințe de închiririat

West Gate Studios, primul campus privat din România, găzduiește peste 1800 de studenți și tineri profesioniști. Campusul, situat în cadrul West Gate Business District, pune la dispoziția rezidenților 925 de garsoniere și apartamente complet mobilate și utilate, săli de lectură si de sport, o bibliotecă modernă, clinic medical, farmacie, curațatorie, magazine, terenuri de sport, servicii de pază 24 de ore, locuri de parcare și multe alte facilități.
Spații de retail

Spații de retail

49 de spații ocupate de IIRUC Service, cu o suprafață totală de 3.455 mp, 10 spații ocupate de Mega Image, cu o suprafață totală de 3.650 mp, 4 restaurante, coafor, sală de fitness, 2 cabinete medicale, heliport
Spații publice comune

Spații publice comune

WFMC oferă servicii de management integrat pentru spațiile publice ale proiectelor din portofoliu (alei, trotuare, carosabil) care totalizează o suprafață de peste 50.000 mp.
Spații verzi

Spații verzi

Compania WFMC are în administrare o suprafață totală de peste 15.000 mp de spații verzi, pentru care furnizează servicii de amenajare și întreținere.
Parcări

Parcări

Peste 2.000 de locuri de parcare subterană și supraterană. Compania asigură servicii precum întreținere, deszăpezire și control acces.