about-us-header

Despre noi

WFMC este o companie cu capital românesc, specializată în administrarea clădirilor verzi. Astfel, cea mai mare parte a spațiilor de retail, a clădirilor de birouri și a locuințelor destinate închirierii din portofoliul WFMC este certificată BREEAM.

Compania WFMC a fost fondată în 2008 și furnizează soluții de management integrat pentru proprietăți imobiliare și consultanță în implementarea soluțiilor necesare pentru obținerea certificărilor BREEAM și LEED. Un beneficiu important al sistemelor de management integrate îl reprezintă posibilitatea de a fi gestionate cu ușurință de către personalul administrativ la nivelul organizației. Optim combinate, procesele de lucru pot fi efectuate mult mai eficient, astfel încât clienții WFMC să se poată concentra doar pe activitatea lor de bază.

bream

Misiune

WFMC livrează servicii excelente de facility management și asigură legătura dintre o clădire și serviciile de care dispune aceasta, astfel încât costurile de întreținere a clădirii să fie cât mai reduse.

Valori

Compania WFMC este caracterizată de profesionalism, consecvență și productivitate.
Pentru a le respecta și a furniza clienților noștri servicii care asigură medii de lucru sigure și plăcute, compania dispune de o echipă proprie de peste 100 de specialiști, cu o vastă experiență în domeniul Facility Management. Angajații noștri sunt periodic evaluați și pregătiți conform standardelor British Institute of Facilities Management (BIFM), cel mai prestigios institut de specialitate din Europa.

 

Core Values:

  1. Flexibilitate – serviciile noastre se pliază pe nevoile fiecărui client;
  2. Promptitudine – ne respectăm întotdeauna promisiunile și angajamentele;
  3. Responsabilitate – ne asumăm responsabilitatea pentru fiecare detaliu al serviciilor oferite;
  4. Feedback – credem că primirea și furnizarea de feedback imediat, într-un mod adecvat și productiv, reprezintă cea mai potrivită metodă de optimizare a tuturor rezultatelor.